luni, 28 iunie 2010

Ghid Ninja Lama

SKILLURI : Primul master la ninja'ul pe arc ar trebui sa fie SAGEATA OTRAVITA , nu da mult dmg dar are o sansa de otravire ft ridicata ( 100% la P) iar cu acest skill puteti otravi mai multi mobi/oponenti . Dupa ce ati facut M1 la SAGEATA OTRAVITA , punteti toate punctele pe SAGEATA DE FOC ( skillul cu cel mai mare dmg din toate competentele ) iar asemanator sagetii otravite , puteti rani mai multi mobi/oponenti .
Al 3'lea MASTER ar trebui sa fie FOCUL REPETAT , poate ataca o singura tinta dar are un dmg destul de frumos iar timpul de incarcare relativ mic ( 15 secunde)
Al 4'lea MASTER este decizia dvs:
PLOAIA DE SAGETI : Dmg mic dar foarte bun la luring ( to lure=a atrage ) si in warr'uri deoarece poate lovi mai multi oponenti .
MERS DE FULG : Acest skill , la ninja arcasi nu ofera nici un bonus in plus ( cum face camuflajul la ninja ( bonus ambuscada ) sau la samani ( viteza farmecului) ci doar ofera o viteza destul de mare de deplasare , foarte folositoare atat in luring cat si in war sau dueluri.
[ Ca o paranteza , cu MERSUL DE FULG ridicat la un M decent si un scut imun la necunostiinta nimeni nu te poate atinge. ]

Ninja arcas- este perfect in PvP singurul inamic adevarat fiind sura de magie.
DEX: 2 puncte
VIT: 1 punct
Cand se ajunge la 90 la DEX se continua cu VIT pana la 90. Dupa aceea STR-ul la 90 si ultimul INT-ul la 90

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu